RESTAURANTES TIME OUT
Hay 30 productos.

   

Compare
productos por página
  • NO NO NO
    El jove bistrot d'Isma Prados practica cuina de mercat radical amb producte ecològic i biodinàmic procedent de l'hort propi o de ben a...
  • EL CLANDESTINO
    Ben poc clandestí és el cèlebre bacallà del restaurant sarrianenc, meta de bona part de les visites, que s'hi ha guanyat epígraf propi a...
  • FREIXA TRADICIÓ
    Cap secret, prometen Josep Maria Freixa i Dori Riera, pares de l'estrellat Ramon: bon producte, carinyo i recepta de mestressa: carn...
  • CASA LEOPOLDO
    Un dels plats emblema d'una casa emblema, defensada des del 1929 per tres generacions de la família Gil i canonitzada als 70 per Vázquez...
  • LA DOLCETA
    Entre el Llobregat i el Besòs, hi ha un bocí de Terra Ferma. L'ambaixada gastronòmica lleidatana en replica a l'Eixample la seu central,...
  • CASA ALFONSO
    Alfonso avi, pare i fill bateguen en un local dels 30 que va servir el primer entrepà amb pa de barra, i que acumula nomenada de sobres...
  • EL SEÑORIO
    El senyoriu del cebiche, el plat fetitxe de la cuina peruana, depèn de la qualitat dels ingredients i de la fidelitat a la fórmula. Aquest...
  • LE P'TY MON
    Amb un nou nom trilingüe i renovada, ha renascut la creperia bretona inaugurada el 2002 com a Ty Bihan. Ofereix una quinzena de galettes...
  • RANGOLI
    El germà petit del Bembì, emergit del Port Vell fa tres anys, ofereix 18 curris d'au (pollastre, ànec o guatlla), de peix (salmó,...
  • EL BOLICHE DEL GORDO CABRERA
    Cada senyor terç de quilo d'entrecot de vedella austral ha creuat l'oceà Atlàntic abans d'arribar al foc d'aquest festival de la carn...
  • CARROT CAFÉ
    D'obertura recent, l'establiment d'alta sandvitxeria deliciosament ianqui proposa una trentena d'opcions generoses amb una quinzena de...
  • LA CARASSA
    30 anys de bagatge permeten al racó familiar de cuina “catalanosuïssofrancesa” fer servir un vocabulari propi per designar el seu fort:...
  • RECASENS
    Amb l'aval de cinc generacions de cansaladers i la pàtina visible d'un negoci més que centenari, l'antic celler poblenoví munta fustes de...
  • NELLO'S BAR
    Arrebossada de discos de vinil, l'hamburgueseria gurmet de la factoria Cacheiro comparteix nom amb la seva creació estrella: l'hamburguesa...
  • BISTRONOU
    El motiu: el magret d'ànec a la brasa d'Oriol Vicente, també xef i amo, entre altres, del veí Àpat!, pioner de la bistronomia barcelonina....
  • MARISCCO
    Per la bona relació qualitat-preu en peix i marisc frescos, i pel cerimonial de triar-lo tu mateix a la parada, veure com te'l cuinen i,...
  • LA VIETNAMITA
    Menjar de carrer vietnamita per endur-se'l o bé per degustar-lo, si es vol, a taula. Teca ràpida, però, també, saludable i fresca. Nascut...
  • TERRA CA LA NURI
    Rere cada paella Ca la Nuri, hi ha 50 anys d'ofici i 20 de recerca de la fórmula, amb dues claus: el punt òptim de cocció de l'arròs bomba...
  • ALTA ITALIA
    La cuina italiana legítima amb un toc xilè —sí, xilè— es posa a prova en aquests tagliolini al pesto. Frescos i fets a casa, són fideus...
  • CAN SOLE
    L'entranyable casa de menjars barcelonetina ja suma 110 anys d'homenatge pertinaç a la cuina marinera de sempre, concretada en un ampli...
  • MURIVECCHI
    Una de les millors pizzeries de la ciutat comtal assoleix la primera dècada de devoció a la cuina napolitana de debò. S'hi viatja al...
  • ELS "POLLOS" DE LLULL
    Aquest palau de l'au més popular la reivindica cada dia del món —no només els diumenges—: amb una cuixa a la Vila Olímpica i l'altra a la...
  • BLAU BCN
    Amb Santi Rebés (Embat), Marc Roca signa les postres de la seva reeixida aposta barcelonina, cuita a foc lent a Begur. N'han reconegut la...
  • DE GUSTIBUS ITALIAE
    Després de qualsevol dels deu antipasti del consolidat italià, s'arriba al seu risotto de marisc, amb tomàquet fresc, cloïsses, sípia,...
  • CAN LLUIS
    L'olleta d'Alcoi és una escudella alacantina amb orella, morro, botifarró, cardet, nap i arròs. Enceta el menú Vázquez Montalbán de...
  • AU PORT DE LA LUNE
    Carn magra de bou —del crostó. Escalunya, rovell, tàperes, mostassa, tomàquet, salsa Worcester i tabasc. Mesclat per cadascú: si no hi...
  • BUN SICHI
    Un assortiment de tres peces de sushi (tonyina, salmó i turbot) i de nou de sashimi: tonyina, salmó i bonítol. Quan el pioner xef Takashi...
  • EL ALEBRIJE
    Ni fajitas ni burritos. El “no, gràcies” al tex-mex i al kitsch de les cantines donen fe de l'aposta per emular una antiga hisenda de...
  • I BUONI AMICI
    13 anys d'història i 30 d'experiència a la ciutat fonamenten aquest petit paradís barceloní de la tòfona itàlica blanca o negra —el famós...
  • LES TRUITES
    Somiatruites, benvinguts a una truiteria d'autor de cotes altes: 36 anys i més de 170 truites salades o dolces elaborades amb ous de...
  1. Cocina Ecològica-Biodinàmica
    El jove bistrot d'Isma Prados practica cuina de mercat radical amb producte ecològic i biodinàmic procedent de l'hort propi o de ben a prop, sense intermediaris. L'amanida verda hi torna als orígens amb aromàtics enciams fulla de roure morat i verd, lollo rosso, meravella, trocadero i cabdells, arrodonits amb fruita del temps i una picada d'envinagrats....

    + INFO

  2. Cocina Mediterrànea
    Ben poc clandestí és el cèlebre bacallà del restaurant sarrianenc, meta de bona part de les visites, que s'hi ha guanyat epígraf propi a la carta. Amb un quart de segle i l'encís de les coses petites i amagades, la casa us hi presenta el morro d'aquest islandès tan salat a la llauna, amb mel, all cremat o romesco, sempre confitat tres minutets de...

    + INFO

  3. Cocina Creativa
    Cap secret, prometen Josep Maria Freixa i Dori Riera, pares de l'estrellat Ramon: bon producte, carinyo i recepta de mestressa: carn rostida de pollastre de corral, porc i vedella, més sofregit i beixamel. Resultat: uns dels millors canelons del cap i casal en un dels santuaris que hi té alçats la cuina catalana genuïna des del 1986. Ara, obre els...

    + INFO

  4. Cocina Tradicional
    Un dels plats emblema d'una casa emblema, defensada des del 1929 per tres generacions de la família Gil i canonitzada als 70 per Vázquez Montalbán i companyia. El millor cap i pota de Catalunya per Nèstor Luján també pot evolucionar: el nou cuiner, Xavier Comas, cou ara al buit, amb cigrons, la galta i el morro de vedella de Menuts Rosa, de la Boqueria....

    + INFO

  5. Cocina Catalana
    Entre el Llobregat i el Besòs, hi ha un bocí de Terra Ferma. L'ambaixada gastronòmica lleidatana en replica a l'Eixample la seu central, amb quatre dècades de banyes. I és que l'estendard i l'avantatge competitiu de la casa són els cargols, que compren a Chutis, a Alcolea de Cinca, i cuinen a la gormanda, només salpebrats i cuits en oli d'oliva a foc...

    + INFO

  6. Cocina Catalana
    Alfonso avi, pare i fill bateguen en un local dels 30 que va servir el primer entrepà amb pa de barra, i que acumula nomenada de sobres pels embotits, els formatges, les tapes... Heus ací l'embolcall d'una graellada a la brasa de carbó d'alzina amb xoriço crioll, morcilla, rostit de tira, aletes de pollastre i costelles de xai. I amb patata al caliu i...

    + INFO

  7. Cocina Peruana
    El senyoriu del cebiche, el plat fetitxe de la cuina peruana, depèn de la qualitat dels ingredients i de la fidelitat a la fórmula. Aquest l'aplica al peu de la lletra: filet de perca marinat en llima àcida i amb moniato, blat de moro tendre (choclo) i fregit (cancha), iuca i ceba de Figueres. El restaurant transporta els seus clients al país inca des...

    + INFO

  8. Cocina Francesa
    Amb un nou nom trilingüe i renovada, ha renascut la creperia bretona inaugurada el 2002 com a Ty Bihan. Ofereix una quinzena de galettes (amb farina de fajol) i una altra de creps dolces, que embolcallen productes ecològics o de proximitat, i aptes per a celíacs. Tot plegat, innovant i amb una crep nova cada dia. Si cal, us en fan una al vostre gust....

    + INFO

  9. Cocina India
    El germà petit del Bembì, emergit del Port Vell fa tres anys, ofereix 18 curris d'au (pollastre, ànec o guatlla), de peix (salmó, gambes...) o de xai. Un dels més populars és el pollastre tikkà masala, marinat en espècies i iogurt, rostit al tendur i cuinat amb la intensa salsa; un altre, el rogan josh, estofat de xai amb gingebre, tomàquet i xili. ON:...

    + INFO

  10. Cocina Uruguaya
    Cada senyor terç de quilo d'entrecot de vedella austral ha creuat l'oceà Atlàntic abans d'arribar al foc d'aquest festival de la carn uruguaiana i argentina —i del peix obert i cuit pel dors, i de la pasta casolana. De sostre alt, amb altell i decorat com a magatzem de vins, el boliche també ofereix cuina ben d'aquí i alguna especialitat italiana. ON:...

    + INFO

  11. Cocina Americana
    D'obertura recent, l'establiment d'alta sandvitxeria deliciosament ianqui proposa una trentena d'opcions generoses amb una quinzena de tipus de pa com ara el bagel, pastissos casolans i mig centenar de cerveses. I hamburgueses, sí. Hi regnen els entrepans de wasabi, el de pa de coca del Maresme amb botifarra negra de Vilobí, i, sobretot, el gran Gran...

    + INFO

  12. Cocina Francesa
    30 anys de bagatge permeten al racó familiar de cuina “catalanosuïssofrancesa” fer servir un vocabulari propi per designar el seu fort: les foses (fondues i raclets) i les fosses, en què no es fon res, sinó que la carn o el peix es couen per immersió en oli, cava o brou. En lideren la carta la fosa Hanna, de formatges, i la fossa Carassa, amb quatre...

    + INFO

  13. Cocina Catalana
    Amb l'aval de cinc generacions de cansaladers i la pàtina visible d'un negoci més que centenari, l'antic celler poblenoví munta fustes de formatges catalans, francesos, del nord d'Espanya, italians o procedents d'aquests quatre països. Dins de cadascuna de les cinc opcions, força varietat: cabra i ovella; llet crua i pasteuritzada, i més o menys...

    + INFO

  14. Cocina Hamburguesería
    Arrebossada de discos de vinil, l'hamburgueseria gurmet de la factoria Cacheiro comparteix nom amb la seva creació estrella: l'hamburguesa Nello's. 180 grams de carn picada de peixet i filet de vedella del país amb formatge cheddar, enciam llarg, tomàquet, ceba tendra, bacó, ou i maionesa. Amb aquesta i les altres deu, patates fregides casolanes o...

    + INFO

  15. Cocina Mediterrànea-Mercat
    El motiu: el magret d'ànec a la brasa d'Oriol Vicente, també xef i amo, entre altres, del veí Àpat!, pioner de la bistronomia barcelonina. Si bé el client mana, proposa el pit “un punt rabiós”, amb la pell rostida, a talls gruixuts i acompanyat de puré de prunes i una reducció de taronja, mel i canyella, amb fons d'ossos d'ànec i gotes de vinagre de...

    + INFO

  16. Cocina Marinera-Mediterrànea
    Per la bona relació qualitat-preu en peix i marisc frescos, i pel cerimonial de triar-lo tu mateix a la parada, veure com te'l cuinen i, ja no només amb els ulls, cruspir-te'l. Per les sis ostres, les gambes a la planxa o el bou de mar, farcit de la pròpia carn del robust crustaci, amanida i salsa rosa. La marca ha obert un segon MariscCo a la plaça...

    + INFO

  17. Cocina Vietnamita
    Menjar de carrer vietnamita per endur-se'l o bé per degustar-lo, si es vol, a taula. Teca ràpida, però, també, saludable i fresca. Nascut a Gràcia, ara porta al cor del Born entrants com els rotllos goi cuon, farcits de gambes, vedella o tofu, i plats de fideus d'arròs com els bún bò o la sopa phò bò. Llança fideus i curri setmanals. La pau del Vietnam....

    + INFO

  18. Cocina Mediterrànea-Catalana
    Rere cada paella Ca la Nuri, hi ha 50 anys d'ofici i 20 de recerca de la fórmula, amb dues claus: el punt òptim de cocció de l'arròs bomba del Delta i l'elaboració diària del brou amb verdures, rap, galera, nècora... Terra Ca la Nuri agermana els plats patum i les arrels de la casa (arrossos i cuina marinera), que en centren l'altra pota, a la...

    + INFO

  19. Cocina Italiana
    La cuina italiana legítima amb un toc xilè —sí, xilè— es posa a prova en aquests tagliolini al pesto. Frescos i fets a casa, són fideus d'ou d'un parell de mil•límetres de gruix; el pesto, com Dio mana: alfàbrega, oli d'oliva, parmesà, pecorino, pinyons i nous. Per entrar en calor, un antipasto mixt de formatge i embotits italians: mortadel•la, salami,...

    + INFO

  20. Cocina Marinera-Tradicional
    L'entranyable casa de menjars barcelonetina ja suma 110 anys d'homenatge pertinaç a la cuina marinera de sempre, concretada en un ampli ventall de propostes de peix fresc i complementada amb plats de cullera de l'àvia i alguna picada d'ullet a la innovació. No hi ha falta pas el lluç de palangre del Cantàbric al forn, amb tomàquet, patates i ceba. ON:...

    + INFO

  21. Cocina Italiana
    Una de les millors pizzeries de la ciutat comtal assoleix la primera dècada de devoció a la cuina napolitana de debò. S'hi viatja al capdavall de la bota amb l'empenta de qualsevol de les 29 pizzes vermelles (amb tomàquet), blanques (sense) o —ep!— fregides. Per començar, però, tasteu-hi una de les set amanides o un carpaccio de bou, salmó o tonyina....

    + INFO

  22. Cocina Mediterrànea
    Aquest palau de l'au més popular la reivindica cada dia del món —no només els diumenges—: amb una cuixa a la Vila Olímpica i l'altra a la Sagrada Família, fa un monument al bon pollastre ben rostit. N'encapçala la carta mig rei del galliner, que s'hi pot acompanyar amb amanida, arròs ecològic o patates. Atents al nom del menú del dia: El Kiki Ràpid. ON:...

    + INFO

  23. Cocina Mediterrànea
    Amb Santi Rebés (Embat), Marc Roca signa les postres de la seva reeixida aposta barcelonina, cuita a foc lent a Begur. N'han reconegut la tenacitat Time Out i, només obrir, The Best Dessert of Restaurant, pel fals pa de pessic de fruita de la passió amb sorbet de mandarina i escuma de coco. I, a l'altre extrem, un tiramisú tradicional amb tres...

    + INFO

  24. Cocina Italiana
    Després de qualsevol dels deu antipasti del consolidat italià, s'arriba al seu risotto de marisc, amb tomàquet fresc, cloïsses, sípia, llagostins i vieira. El xef llombard Roberto Iemi vetlla per la qualitat, cocció i cremositat del cereal, i, en general, predica la submissió quasi absoluta als productes de temporada, dels quals farceix raviolis...

    + INFO

  25. Cocina Mercat-Tradicional
    L'olleta d'Alcoi és una escudella alacantina amb orella, morro, botifarró, cardet, nap i arròs. Enceta el menú Vázquez Montalbán de l'històric negoci, creat el 1929 on ja hi havia una fonda i mitificat per sempre al tardofranquisme. L'àpat hi continua amb cabrit al forn i les postres xineses de la casa (crema catalana, gelat de vainilla i ametlles...

    + INFO

  26. Cocina Francesa
    Carn magra de bou —del crostó. Escalunya, rovell, tàperes, mostassa, tomàquet, salsa Worcester i tabasc. Mesclat per cadascú: si no hi vols algun ingredient, l'apartes i llestos. Així és el tàrtar del bocí d'Hexàgon que Guy Monrepos obria a la Boqueria fa set anys. Abans, amanida, rillettes d'oca o sis ostres especials Daniel Sorlut o cargols de...

    + INFO

  27. Cocina Japonesa
    Un assortiment de tres peces de sushi (tonyina, salmó i turbot) i de nou de sashimi: tonyina, salmó i bonítol. Quan el pioner xef Takashi Komura va muntar un dels primers japonesos barcelonins, el remot 1991, potser hauria calgut donar-ne més explicacions. Més o menys populars, tots els plats de la veritable gastronomia nipona són a la seva taula. ON:...

    + INFO

  28. Cocina Mexicana
    Ni fajitas ni burritos. El “no, gràcies” al tex-mex i al kitsch de les cantines donen fe de l'aposta per emular una antiga hisenda de Mèxic, d'on provenen la decoració i el parament. De la quinzena de tacos, sobresurten els fets al pastor, els de pollastre amb formatge, els de cochinita pibil i els de carnitas. I els de la casa: gambetes, cansalada i...

    + INFO

  29. Cocina Italiana
    13 anys d'història i 30 d'experiència a la ciutat fonamenten aquest petit paradís barceloní de la tòfona itàlica blanca o negra —el famós tartufo—, sempre aquella varietat de què sigui el temps, certificada com cal. El xef friülès Daviano Neri n'empolvora, de primer, uns ous remenats o un panaché de verdures, i, de segon, unes tallarines (tagliatelle) o...

    + INFO

  30. Cocina Mediterrànea
    Somiatruites, benvinguts a una truiteria d'autor de cotes altes: 36 anys i més de 170 truites salades o dolces elaborades amb ous de corral. N'hi ha de carn, verdures, bolets, peix, patates, formatge; amb suc, en pastís, festives i inclassificables. La que més triomfa, la de croissant i pernil ibèric. L'assortiment n'inclou de set menes en un plat....

    + INFO

   

Compare
productos por página